Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
BABYMOOV Cosydream, mosaic
Vaihtoehdot:
  • BABYMOOV Unipesä Cosydream, smokey
  • BABYMOOV Cosydream, mosaic

Hinta
57,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A246381

EAN: 3661276153226

BABYMOOV Cosydream, mosaic
Kokonaisvaltaista tukea vauvallesi! Patentoitu Cosydream muotoutuu lapsen kehon mukaan sopivaksi. Tukee samanaikaisesti lapsen selkää ja jalkoja optimaalisen asennon ylläpitämiseksi. Integroidut kaaret molemmissa päissä tukevat sekä oikeanlaista pään että jalkojen asentoa.

Tuotetietoja:
  • Jalkoja tukeva kaari on säädettävissä sekä myös tarvittaessa irrotettavissa
  • Pehmeän ja hengittävän materiaalinsa ansiosta Cosydream on todella miellyttävä
  • Memory-vaahto muistaa jokaisen asennon ja muotoutuu lapselle sopivaksi

Tekniset tiedot:
  • Mitat: 59 x 58 x 27 cm
  • Materiaali: Ulkopinta: 100 % polyesteriä - Saumat 92 % puuvillaa, 8 % elastaania / täyte: 100 % polyuretaania / tukikaaren ulkopinta: 65% puuvillaa, 35% polyesteriä / täyte: 100% polyesteriä
  • • Konepesunkestävä, 30 °C

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

Babymoov

Babymoov – Nauti ihanista hetkistä lapsesi kanssa

Babymoov perustettiin 1997 helpottamaan tuoreiden vanhempien elämää. Lapsen syntymästä alkaa jännittävä seikkailu, jonka aikana ei kuitenkaan saa unohtaa vanhempien tarpeita. Tilanteesta riippumatta Babymoov on tukenasi. Tavoitteenamme on auttaa vanhempia vastaamaan vanhemmuuden haasteisiin, jotta voit nauttia ihanimmista hetkistä ongelmitta.

Hyvä alku elämään vieroitusvalmisteilla

Babymoov auttaa raskauden, imetyksen ja vieroituksen aikana käytännöllisillä ja innovatiivisilla tuotteilla, jotka pitävät äidin ja lapsen ravittuina. Tarjolla on ruoanlämmittimiä, ruoanvalmistustuotteita ja säilytysrasioita, jotka on kaikki valmistettu vanhempien ja lasten tarpeet edellä. Nutribaby(+) auttaa valmistamaan ravitsevia aterioita vieroitusaikana.

Luotettavaa vauvan tarkkailua

Jos haluat pitää lastasi silmällä öisin tai nokosten aikana, on Babymoovin itkuhälytin oiva valinta Niissä on erinomainen äänenlaatu. Helppokäyttöisissä YOO-sarjan hälyttimissä on kamera, jolla voit nähdä lapsesi ja kauko-ohjain, joka takaa hyvän näkyvyyden.

Parasta mukavuutta lapselle

Moni asia voi häiritä lapsen unta. Babymoovin Cosy-sarjan tyynyt helpottavat unihäiriöitä ja auttavat lasta nukkumaan yönsä hyvin. Tyynyt ovat laadukkaita, ergonomisesti muotoiltuja ja tyylikkäitä.

Parhaat varusteet matkantekoon

Babymoovilla on erinomaisia varusteita vanhemmille, joilla on monia harrastuksia, tai jotka pitävät liikkumisesta. Lasten kanssa liikkeelle lähtö vaatii suunnittelua, mutta matkasänkyjen ja hoitolaukkujen kanssa suunnittelu muuttuu paljon helpommaksi.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: BABYMOOV Cosydream, mosaic
4.5
162 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 127
 
4 tähteä
| 26
 
3 tähteä
| 8
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

BABYMOOV Cosydream, mosaic
BABYMOOV Cosydream, mosaic
57,90 €