Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
LAHJAKORTTI VIHREÄ
Vaihtoehdot:
  • LAHJAKORTTI SININEN
  • LAHJAKORTTI VAALEANPUNAINEN
  • LAHJAKORTTI VIHREÄ

Hinta
20,00 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Lähetys sähköpostitse maksun vastaanottamisen jälkeen

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A225308

LAHJAKORTTI VIHREÄ
LAHJAKORTTI VIHREÄ

Vastasyntyneelle ja hänen vanhemmilleen on usein vaikea valita sopivaa lahjaa, myös lahjamaku on tunnetusti kaikilla erilainen. Lahjakortti on aina sopiva ja mieluinen lahja. Lahjakortti sopii niin syntymän, kasteen kuin muidenkin merkkipäivien juhlistamiseen.

Ole hyvä ja anna tilaukseesi toimiva sähköpostiosoite, jotta voimme lähettää lahjakorttisi sinulle 24 tunnin sisällä maksusuorituksen vastaanottamisesta. Lahjakortti sisältää koodin, joka annetaan tilauksen teon yhteydessä verkkokaupassamme.

Lahjakortti voidaan käyttää ainoastaan tilauksen yhteydessä, sitä ei voida vaihtaa rahaksi. Lahjakortti tulee käyttää kerralla ja se on voimassa yhden vuoden. Kadonnutta lahjakorttia ei voida korvata.

Lahjakortin avaamiseen ja tulostamiseen tarvitset Adobe Acrobat Reader –ohjelman, jonka voi ladata maksutta osoitteessa http://get.adobe.com/fi/reader/.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: LAHJAKORTTI VIHREÄ
5
1 Asiakasarvio
 
5 tähteä
| 1
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

LAHJAKORTTI VIHREÄ
LAHJAKORTTI VIHREÄ
20,00 €