päiväkoti- ja koulutarvikkeet 🎒
päiväkoti- ja koulutarvikkeet 🎒
10% etukoodi:
PAIV8212
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodisi
LASCAL Turvaportti KiddyGuard Avant, valkoinen
ovh¹
160,00 €
Hinta
144,57 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
15,43 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A258358

EAN: 7330863210210

LASCAL Turvaportti KiddyGuard Avant, valkoinen

KiddyGuard Avant on helppo asentaa sekä kivi- ja betoniseiniin että puurakenteisiin. Rullaverhon tavoin toimiva turvaportti ei vie turhaan tilaa käyttämättömänä. Portaattomasti aukirullautuva suojaseinä on valmistettu erittäin tukevasta synteettisestä materiaalista. Lapset eivät voi satuttaa itseään porttiin, siinä ei ole välejä, joihin sormet voisivat jäädä, eikä sitä pitkin voi kiivetä.

Tuotetietoja:
  • Aukirullattava turvaportti
  • Sopii 0-120 cm levyisiin oviaukkoihin
  • Helppokäyttöinen: yhden käden käyttömekanismi
  • Lapsille 2 vuoden ikään asti
Tekniset tiedot:
  • Korkeus: 89,6 cm
  • Eimmäisleveys 120 cm
  • Asennus: oviaukkoon, oviaukon eteen, seinään, portaiden ylä- tai alapäähän tai porraskaiteisiin (tätä varten tarvitaan erikseen saatavilla oleva kaidekiinnityssarja)
  • KiddyGuard Avant vastaa Eurooppalaista standardia EN 1930:2000
Varustelu:
  • Helppo käyttää yhdellä kädellä
  • Mekanismi lukitsee portin automaattisesti n. 15 sekunnin kuluttua sulkemisesta.
Lukittavissa:

Portti pysyy lukittuna sekä aukinaisena että suljettuna, minkä ansiosta lapset eivät voi leikkiä sillä.

Automaattinen lukitus:

Portissa on automaattinen lukitus. Turvaportti avataan ja suljetaan lukitusnappia painamalla ja kääntämällä sitä korkeintaan 290 astetta. Mitä enemmän nappia käännetään, sitä pidempi aika automaattiseen lukitukseen kuluu. Portti lukittuu automaattisesti, kun nappi on palautunut alkuasentoon.

Manuaalinen lukitus:

Kun lukitusnappia käännetään yli 290 astetta, portti pysyy lukitsemattomana ilman aikarajoitusta. Lukitusta varten nappia käännetään vastapäivään.

Helppo asentaa:

Voidaan asentaa enintään 120 cm levyisiin kulkuaukkoihin. Mukana asennustarvikkeet puu-, tiili- ja betoniseiniin. Asennukseen tarvitaan: ruuvimeisseli, pora ja mittanauha.


Helppo käyttää, yksinkertainen asentaa:

Portti voidaan asentaa enintään 120 cm levyisiin ovi- ja kulkuaukkoihin. Rullaverhon tavoin toimiva turvaportti ei vie turhaan tilaa. Portti on helppo avata ja sulkea yhdellä kädellä. Lapsi ei pääse satuttamaan itseään verhomaiseen porttiin. Portissa on automaattinen lukitus, halutessaan portin voi lukita myös manuaalisesti.

Monikäyttöinen:

Portti voidaan asentaa puu-, tiili- ja betoniseiniin. Portti voidaan asentaa oviaukkoon tai sen eteen, sekä portaiden ylä-tai alapäähän sekä porraskaiteisiin. Porraskaiteisiin asennettaessa tarvitaan erillinen kaideasennussarja.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: LASCAL Turvaportti KiddyGuard Avant, valkoinen
4.5
125 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 81
 
4 tähteä
| 30
 
3 tähteä
| 11
 
2 tähteä
| 2
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

LASCAL Turvaportti KiddyGuard Avant, valkoinen
LASCAL Turvaportti KiddyGuard Avant, valkoinen
ovh¹ 160,00 €
144,57 €