15% Lastenvaunu LÖYTÖ ☀️
15% Lastenvaunu LÖYTÖ ☀️
Kopioi etukoodi:
LAST4713
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi

Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

MABYEN Vauvan haavanhoitovoide 75 ml
vastuullinen
toistaiseksi loppuunmyyty
Hinta
5,95 €
(79,33 € / 1L)
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A361607

EAN: 4260474730971

MABYEN Vauvan haavanhoitovoide 75 ml
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • Nettomäärä: 75 ml
  • Luotettava suoja vaipan alueella
  • Luonnolliset ainesosat: luomukookosöljy, luomualoe vera -uute, aprikoosinydinöljy, risiiniöljy, luomukaritevoi, luomukalendula next rakt ja sinkkioksidi hoitavat ja suojaavat vaippa-alueen herkkää ihoa.
  • Herkkä käyttö
  • Auttaa ärsytystä ja punoitusta hälvenemään nopeammin.
  • Vegaaninen
  • Erittäin herkkä

Ainesosat:
  • "Aqua, Cocos nucifera oil*, Aloe barb aden sis leaf juice*, Prunus amygdalus dulcis oil, Zinc oxide, Polyglyceryl-3 polyricinoleate, Betaine, Glycerin, Hydrogenated castor oil, Butyrospermum parkii butter*, Magnesium sulfate, Calendula officinalis flower uute*, Helianthus annuus siemenöljy, Lonicera caprifolium flower uute, Lonicera japonica flower uute, Tokoferoli, beetasitosteroli, skvaleeni, bentsyylialkoholi, dehydroetikkahappo, maitohappo. *sertifioitu luonnonmukainen/valvottu luonnonmukainen viljely".

Materiaali ja mitat:
  • Putki: (rPET).

Sponsoroitu

product_detail_ad

Vastuullisuus

Luonnollisia ainesosia

Luonnollisiin ainesosiin kuuluvat raaka-aineet, jotka ovat peräisin valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä tai kotieläintaloudesta. Elintarvikkeissa ja kosmetiikassa nämä tunnetaan usein nimellä "luomutuotteet". Luonnonmukaisesti viljellyissä raaka-aineissa on usein vähemmän epäpuhtauksia kuin tavanomaisen viljelyn tuotteissa. Saasteiden vähentäminen ei hyödytä vain ihmisiä vaan tietenkin myös ympäristöä. Lisäksi valvottu luonnonmukainen kotieläintalous pidättäytyy torjunta-aineiden käytöstä ja suojelee eläinten hyvinvointia lajinmukaisella kasvatuksella. Elintarvikkeiden osalta esimerkiksi EU:n luomumerkintä (eurolehti vihreällä pohjalla) tai saksalainen luomumerkintä (kuusikulmainen symboli) takaavat, että vähintään 95 prosenttia tuotteen sisällöstä täyttää nämä kriteerit. Esimerkiksi kosmetiikkatuotteiden osalta BDIH-testimerkillä erotetaan luonnonmukainen kosmetiikka toisistaan.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: MABYEN Vauvan haavanhoitovoide 75 ml
4.5
3 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 2
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme