roba Seinähylly Maren
Hinta
73,40 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 10 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A285078

EAN: 4005317318561

roba Seinähylly Maren
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Roba-seinähylly ""Maren 2"" on täydellinen täydennys muuttuvaan yksikköön ""Maren 2"". Vauvahuoneen roikkuuhylly on kaksivärisellä ""kalkittu tamme"" -koristeellaan, jossa on todellista puumailmaa ja modernia vaaleanharmaata. Seinähylly ja 5 koukkua tarjoavat lisävarastointitilaa tai koristetilaa.

""Maren 2"" -sarjan lastenhuonekaluja voidaan käyttää sisustamaan tyylikäs lasten- tai vauvahuone huonekaluilla, jotka kasvavat lapsen mukana. Roba-seinähylly palvelee sinua hyvin monien vuosien ajan, koska se leikkaa myös hienon hahmon yhtenä huonekaluna, esimerkiksi korkkien, huivien ja vastaavien vaatekaappina. Myöhemmin, kun vauva on vanhempi, seinähyllyä käytetään koristehyllynä olohuoneessa tai lastenhuoneessa.

""Maren"" ja ""Maren 2"" -sarjojen lastenhuonekalusteet ovat saatavana erikseen tai edullisina kokonaisina huonekalusarjoina. Seinähylly ""Maren 2"" on kehitetty Saksassa, ja se on helppo asentaa.

Tuotetiedot:
  • Väri: harmaa
  • Materiaali: lastulevy, melamiinipäällysteinen
  • Koukun materiaali: massiivipuuta
  • Mitat: leveys x syvyys x korkeus 80 x 17 x 29 cm
  • 1 säilytyshylly
  • 5 koukkua
Huomio: Sisustus ei sisälly toimitukseen."

Sponsoroitu

product_detail_ad

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: roba Seinähylly Maren
5
4 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 3
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

roba Seinähylly Maren
roba Seinähylly Maren
73,40 €