15% löytökategorian leluista ⚽
15% löytökategorian leluista ⚽
Kopioi etukoodi:
LAST4713
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi
Skip Hop Kylpyamme Moby, sininen
Vaihtoehdot:
  • Skip Hop Kylpyamme Moby, harmaa
  • Skip Hop Kylpyamme Moby, sininen

Hinta
67,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A315481

EAN: 0879674024632

Skip Hop Kylpyamme Moby, sininen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Innovatiivinen verkkopinta pitää vauvan turvallisessa kehtoasennossa.

Skip Hopin monipuolinen kylpyamme kasvaa vauvasi mukana 3-vaiheisen järjestelmän ansiosta; ainoa kylpyamme, jota koskaan tarvitset.

Rintareppu lukittuu 2 ergonomiseen asentoon: Korkeampi koko vartalon tueksi, matalampi istuintueksi. Kaksikerroksinen verkko ja mukavuusreunat pitävät vauvan täysin turvassa. Sling mukautuu pehmustettuun istuimeen, joka auttaa vauvoja oppimaan istumaan. Poista rintareppu, kun vauva on oppinut istumaan.

Tuotteen tiedot
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 48,3 x 69,9 x 29,5 cm.
  • Materiaali:
  • Ikä: 0 kuukaudesta alkaen

Huomio
HUKUTUSVAARA - Lapsia on hukkunut B:ssä aden . Lapset voivat hukkua vain 2 cm:n vedessä hyvin lyhyessä ajassa. Tämä tuote ei ole lelu. Älä koskaan jätä vauvaa kylpyyn ilman valvontaa edes hetkeksi. Jos sinun on poistuttava huoneesta, ota vauva mukaasi. Käytä tuotetta aina aikuisen valvonnassa. Pidä aina yhteyttä lapseen B aden s aikana. Vauvojen ja pienten lasten hukkumisvaara on olemassa, kun he käyttävät B aden . Älä koskaan käytä tätä tuotetta korotetulla pinnalla, jota ei ole suunniteltu tälle tuotteelle. ÄLÄ KOSKAAN käytä pesualtaassa. Varmista aina, että rintaremmi on kiinnitetty kunnolla kylpyyn. Käytä amme aina isommassa, tyhjässä ammeessa tai tasaisella ja vakaalla alustalla. Tarkista aina tuotteen stabiilisuus ennen käyttöä. Älä käytä hihnaa toisen kylpyammeen kanssa. Tarkista aina, että rintaremmi on kiinnitetty kylpyammeeseen ja että se on vakaa. Kylpyammeessa oleva "MAX"-symboli osoittaa enimmäisvedenkorkeuden. Älä täytä ammeeseen vettä, joka ylittää tämän symbolin, kun amme on käytössä. Poista ja hävitä kaikki pakkausmateriaalit asianmukaisesti. KÄYTTÖOHJEET: Lue nämä ohjeet ennen tuotteen käyttöä ja säilytä ne myöhempää käyttöä varten. Työnnä tulppa ammeen pohjassa olevaan tyhjennysaukkoon. Kun B aden vauva, täytä amme mahdollisimman vähällä vedellä. Testaa veden lämpötila AINA ennen kuin laitat vauvan uimaan. Tyypillisen lämpötilan tulisi olla 32ºC (90ºF) ja 38ºC (100ºF) välillä. Jos haluat välttää kuuman veden aiheuttaman kuumuuden, aseta tuote niin, että vauva ei pääse vesilähteeseen käsiksi. Älä käytä varaosia tai lisävarusteita, jotka eivät ole valmistajan hyväksymiä. Tarkista tuote ennen jokaista käyttökertaa. Hävitä tuote ensimmäisten vaurioiden tai vikojen ilmaantuessa. Älä käytä tuotetta, jos jokin osa on rikki tai puuttuu.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Skip Hop Kylpyamme Moby, sininen
5
33 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 31
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 1
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Skip Hop Kylpyamme Moby, sininen
Skip Hop Kylpyamme Moby, sininen
67,99 €