babymoov Niskatuki Lovenest Natural Care
vastuullinen
Vaihtoehdot:
  • babymoov Niskatuki Lovenest Natural Care
  • babymoov Niskatuki Lovenest Original White

Hinta
29,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A295821

EAN: 3661276167919

babymoov Niskatuki Lovenest Natural Care
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Ensimmäinen antibakteerinen vauvatyyny kauniille pyöreälle päälle.
Suosittu Lovenest -sarja, joka on 100% omistettu vauvasi mukavuudelle, on kasvanut: Lovenest Natural Care. Mikä tekee Lovenest-sarjasta erotettavan? Kaikki vauvan tyynyt on suunniteltu yhteistyössä ranskalaisen lastenlääkärin Dr. M aiden bergin ja vanhempamme kanssa.
Ne on suunniteltu erityisesti vauvojen pään muodonmuutoksen ehkäisemiseksi, ns. plagiocephaly. Lovenestin erityisominaisuus: Sitä voidaan käyttää millä tahansa pinnalla: vauvansänkyjä, lastenrattaita, pomppureita, keinut.

Ranskassa patentoitu tyyny on ominainen keskelle tehdystä reiästä ja erityismuodosta, jolla on riittävä kaltevuuskulma, joka on täysin sovitettu vauvan kallon muotoon.
Tämä varmistaa kraniaalisen paineen optimaalisen jakautumisen, joka estää pään aseman muodonmuutoksen ja antaa vauvalle täydellisen liikkumisvapauden.

Lovenest Natural Care on suunniteltu erityisesti vauvoille, joilla on herkkä immuunijärjestelmä. Orgaaniseen puuvillaverkkoon kudottu kupari-aden eliminoi 99,9% bakteereista, vähentää hajuja ja suojaa ihoa infektioilta. Käytetty tekniikka on luonnollista eikä vaadi kemiallista käsittelyä. Ylimääräinen plus lääketieteellisessä paikoituspatjassa: Lovenest Natural Care voidaan pestä koneessa 30 °: ssa menettämättä kuparilangan antibakteerisia ominaisuuksia. Vauvatyynyä litteää päätä vastaan ??voidaan käyttää lapsesi syntymästä lähtien.

Älä käytä Natural Care -hoitoa, jos käytät Lovenestia, jos vauva kääntyy yksinään.

tuotetiedot:
  • Patentoitu ja testattu riippumattomien, tunnustettujen laboratorioiden lastenhoitostandardien mukaisesti.
  • Kehitetty yhdessä ranskalaisen lastenlääkärin Dr. M aiden bergin kanssa
  • Erityinen kallistus & muoto optimaaliseksi paineen jakautumiseksi vauvan kalloon plagiokefalian estämiseksi
  • Antibakteerinen orgaanisen puuvillaverkkoon integroidun kuparikuidun ansiosta
  • Ainutlaatuinen tekniikka: poistaa 99,9% bakteereista, vähentää hajuja ja suojaa ihoa infektioilta
  • Pehmeä, hengittävä ja Öko-Tex-sertifioitu orgaaninen puuvillamateriaali
  • Mikrorei'itetty vaahto optimaalista ilmanvaihtoa varten
  • Liukumaton takaisin
  • Valmistettu Portugalissa
  • Pestävä 30 ° C: ssa
Tekniset yksityiskohdat:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus ): 23 x 26 x 2,8 cm
  • Ma teräs: yläpuoli 100% puuvillaa, alapinta 95% orgaanista puuvillaa 5% elastaania, vaahto 100% polyuretaania

Sponsoroitu

product_detail_ad

Vastuullisuus

Biopuuvilla

Biopuuvilla on peräisin valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä. Viljelyssä kielletään kemiallisten torjunta-aineiden ja lannoitteiden, sekä muuntogeenisten siementen käyttö. Tämä suojaa maaperää ja pohjavettä saastumiselta. Myös vettä käytetään vähemmän, kuin tavanomaisesti tuotetussa puuvillassa, koska maaperä pystyy varastoimaan vettä paremmin. vuoroviljely takaa myös terveemmän ja siten kestävämmän maaperän. GOTS (Global Organic Textile Standard), Organic Content Standard ja Better Cotten Initiative (BCI) ovat muun muassa sinettejä, joilla tunnistaa luomupuuvillasta valmistetut tuotteet. Luomupuuvillan merkinnän lisäksi GOTS ja BCI takaavat myös sosiaalisten normien noudattamisen toimitusketjussa.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

Babymoov

Babymoov – Nauti ihanista hetkistä lapsesi kanssa

Babymoov perustettiin 1997 helpottamaan tuoreiden vanhempien elämää. Lapsen syntymästä alkaa jännittävä seikkailu, jonka aikana ei kuitenkaan saa unohtaa vanhempien tarpeita. Tilanteesta riippumatta Babymoov on tukenasi. Tavoitteenamme on auttaa vanhempia vastaamaan vanhemmuuden haasteisiin, jotta voit nauttia ihanimmista hetkistä ongelmitta.

Hyvä alku elämään vieroitusvalmisteilla

Babymoov auttaa raskauden, imetyksen ja vieroituksen aikana käytännöllisillä ja innovatiivisilla tuotteilla, jotka pitävät äidin ja lapsen ravittuina. Tarjolla on ruoanlämmittimiä, ruoanvalmistustuotteita ja säilytysrasioita, jotka on kaikki valmistettu vanhempien ja lasten tarpeet edellä. Nutribaby(+) auttaa valmistamaan ravitsevia aterioita vieroitusaikana.

Luotettavaa vauvan tarkkailua

Jos haluat pitää lastasi silmällä öisin tai nokosten aikana, on Babymoovin itkuhälytin oiva valinta Niissä on erinomainen äänenlaatu. Helppokäyttöisissä YOO-sarjan hälyttimissä on kamera, jolla voit nähdä lapsesi ja kauko-ohjain, joka takaa hyvän näkyvyyden.

Parasta mukavuutta lapselle

Moni asia voi häiritä lapsen unta. Babymoovin Cosy-sarjan tyynyt helpottavat unihäiriöitä ja auttavat lasta nukkumaan yönsä hyvin. Tyynyt ovat laadukkaita, ergonomisesti muotoiltuja ja tyylikkäitä.

Parhaat varusteet matkantekoon

Babymoovilla on erinomaisia varusteita vanhemmille, joilla on monia harrastuksia, tai jotka pitävät liikkumisesta. Lasten kanssa liikkeelle lähtö vaatii suunnittelua, mutta matkasänkyjen ja hoitolaukkujen kanssa suunnittelu muuttuu paljon helpommaksi.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: babymoov Niskatuki Lovenest Natural Care
4.5
89 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 70
 
4 tähteä
| 10
 
3 tähteä
| 5
 
2 tähteä
| 2
 
1 tähti
| 2
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

babymoov Niskatuki Lovenest Natural Care
babymoov Niskatuki Lovenest Natural Care
29,90 €